Welkom bij de subsidieportal

Beschikbaar subsidiebudget 2017

Cursuskosten
nog beschikbaar
€ 0

Totaal budget € 600.000

Opleidingskosten
nog beschikbaar
€ 6.409

Totaal budget € 8.000

Vakbondsverlof
nog beschikbaar
€ 4.467

Totaal budget € 11.000

EVC
nog beschikbaar
€ 13.000

Totaal budget € 13.000

Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Hierboven ziet u hoeveel subsidie er nog beschikbaar is voor de verschillende tegemoetkomingen van KIKK recreatie: Cursuskosten, Opleidingskosten (BBL)Vakbondsverlof en EVC (Erkenning Verworven Competenties).
De teller geeft inzicht in de reeds toegekende subsidie. De aanvragen die in behandeling zijn, zijn hierin nog niet meegenomen.

De Fonds-cao kent een op=op-regeling, dat betekent dat subsidie verstrekt wordt zolang het budget toereikend is, lees meer.

Het gehele subsidiebudget Tegemoetkoming Cursuskosten 2017 is momenteel succesvol uitgekeerd aan de sector en nieuwe aanvragen worden daarom niet meer worden ingediend.

U kunt nog wel aanvragen indienen voor Opeidingskosten (BBL), Vakbondsverlof en EVC (Erkenning Verworven Competenties). Ook voor deze subsidies geldt de op=op-regeling.

 
In dit portal kunt u onder andere:
- tegemoetkoming aanvragen conform de regelingen van KIKK recreatie
- het Bedrijfsopleidingsplan (BOP) downloaden en indienen
- uw stem laten gelden over uw ervaring met de gevolgde cursus en
- uw persoonlijke/bedrijfsbudget monitoren

Voor het gebruik van deze functies krijgt u een eigen omgeving in dit portal. Deze omgeving is alleen te benaderen met uw persoonlijke account, die u kunt aanmaken via ‘Mijn account’.

In de handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een werkgeversaccount en uitleg over het gebruik van het subsidieportal.

Meest gestelde vragen ten behoeve van het subsidieportal.


Let op! 

De indientermijn is 3 maanden na afloop van de cursus. Declaraties die te laat zijn ingediend worden niet meer in behandeling genomen.

Subsidieaanvragen komen ten laste van het budget van het jaar waarin ze zijn ingediend.